Beautysalon
How Beautyfull

Driehuizerkerkweg 100
1985 HC Driehuis

tel. 0255-525352

petra@howbeautyfull.nl


 
 
 
 

Treed binnen in de weldadige wereld van planten en essentiële oliën: welkom in de wereld van Decléor, waar schoonheid gelijk staat aan evenwicht en welzijn.

Decléor, het wereldberoemde Franse cosmeticamerk dat bekend staat als dé specialist van de Aroma-Cosmetica, wordt bijgestaan door de Shiseido Group (de vierde groep op het gebied van schoonheidsproducten ter wereld).

Onze huid weerspiegelt onze algemene gezondheidstoestand. Om de huid te laten stralen zijn essentiële oliën van belang. Essentiële oliën helpen de basisfuncties van de huid te reguleren en daarmee de optimale balans te herstellen. Essentiële oliën bevatten wel honderd keer zoveel werkzame bestanddelen als een aromatische plant. De huidverzorgingsproducten van Decléor zijn 100% natuurlijk, 100% zuiver en 100% werkzaam.

Uw Huid is belangrijk voor U. Er zijn vele manieren om de huid te verzorgen. Decléor biedt u natuurlijke benadering door gebruik van pure essentiële oliën. Als schoonheidsspecialiste gebruik ik voor mijn klanten daamee de beste producten om de huid te verzorgen.

AROMA COSMETICA : de natuur in haar zuiverste vorm.

Aromacosmetica is niet zomaar bloemen plukken maar een echte wetenschap, een vak. Reeds meer dan 25 jaar onderhoudt Decléor een nauwe band met het plantenrijk . Deze sterke relatie vindt haar oorsprong in de wijsheid van de oudheid en de kennis van de traditionele farmacie.

Een etherische (vluchtige) olie is de essentie van de plant. Het fantastische is dat ze wel honderd keer zoveel werkzame bestanddelen als een aromatische plant bevatten : ze zijn hyperactief, bijzonder krachtig maar blijven toch 100% natuurlijk .

De AROMESSENCE tm (etherische olie) van Decléor voor het gezicht en het lichaam heeft een uitzonderlijk sterke affiniteit met de huid en bereidt deze voor op de fytocosmetische verzorgingsproducten. Elke Decléor verzorging, thuis of in het instituut, volgt volgende stappen :

1) REINIGEN
2) BEHANDELEN (met aromacosmetica)
3) BESCHERMEN (met fytocosmetica)

Alle verzorgingen steunen op eenzelfde verzorgingsfilosofie die het gebruik van essentiële oliën koppelt aan een manuele techniek, nl. de digitopressie (geïnspireerd op Shiatsu). Elke verzorging begint met een rugmassage om een diepe relaxatie te bekomen; te stimuleren en de energie in de meridianen te verdelen.

De AROMESSENCE tm (etherische olie) wordt eerst aangewend om de toestand van de huid te verbeteren, sporen van vermoeidheid te vervagen, de bloedcirculatie en de celstofwisseling te stimuleren en de aanwezige stress dikwijls een onderliggende oorzaak van huidproblemen - weg te nemen. Daarna brengt men de bijpassende crème aan die dankzij de etherische olie veel beter opgenomen wordt. Dit DUO concept keert terug bij elke behandeling en is één van de belangrijke pijlers van het merk.

Het Decléor aromatherapie gamma:

       
  • Gelaatsproducten (Aroma Mosaïc Visage)
  • Lichaamsproducten (Aroma Mosaïc Corps)
  • Mannenlijn
  • Zonnelijn  

De huid verfraaien is een vak, How Beautyfull bezit de
kennis om te bepalen wat de huid nodig heeft en om de juiste
verzorgingsprogramma's voor te stellen.

Decléor staat haar bij om van iedere verzorging een uniek
schoonheidsritueel te maken dat meer is dan louter een
eenvoudige gelaats- of lichaamsverzorging.

Décleor heeft regelmatig leuke acties en aanbiedingen met hun producten en behandelingen. Vraag hier naar tijdens uw behandeling.

U kunt ook de site van Decléor bezoeken via: www.decleor.nl